Bronzen engel

Draag je iemand een warm hart toe, dan is een bescherm engel een mooie manier om hier uitdrukking aan te geven.

Bronzen engel

 

” De engel straalt voor mij ‘krachtige bescherming’ uit, zoals een zwaan zijn vleugels spreidt en heft om zijn jongen te beschermen. En het gevoel dat het bij mij oproept is ‘gelukkig’, heel specifiek dit woord. Kijken naar dit beeldje maakt mij gelukkig. ” 

“Toen ik het beeldje kreeg, werd Ik meteen overweldigd door gevoelens van weldaad en dankbaarheid, en het woord gelukkig kwam snel bij me boven. Waarom weet ik niet, en ik heb ook nooit eerder zoiets gehad! “

 

 

Ik maak verschillende engelen in brons en zilver als beeld of sieraad.

engel grote broche engeltje speld engel/vlinder hanger SONY DSCengel hanger SONY DSC engel broche SONY DSC