Beelden in opdracht

BEELDEN IN OPDRACHT

Mijn grootste talent is het maken van beelden in opdracht. Het kan gaan om het uitbeelden van de essentie van wat iemand wil uitdrukken of het gelijkend portretteren of typeren van iemands houding. Zelfs alleen op basis van oude foto’s kan ik mensen in een beeld tot leven brengen door de foto te vertalen in brons.

In overleg met de klant maak ik vrijblijvend een ontwerp in was.
Als de opdrachtgever enthousiast is, laat ik het beeld definitief in brons gieten.
Het contact met de betrokken mensen en vooral ook de ontroerende reacties achteraf geven mij veel voldoening.

Ik heb gemerkt dat mensen het met name bij een speciale gelegenheid leuk vinden een beeld te geven of te krijgen. Het beeld is een blijvende herinnering en verbeeldt een begrip, emotie of thema passend bij het evenement.

Zo’n gelegenheid kan bijvoorbeeld de geboorte van een (klein)kind, een 40-jarig huwelijksfeest, promotie, jubileum, pensionering, of afstuderen zijn.
Een opdracht kan ook van een bedrijf komen dat een bijzonder relatiegeschenk wil ontwikkelen. In zo’n relatiegeschenk kan tot uitdrukking komen waar het bedrijf voor staat.

 

Moeder en kindRechter in togaDrie kinderen met hun moederBabyTwee broertjes in brons verbeeldBronzen portret naar fotoman-en-vrouw-als- huwelijkscadeau-002Prijs ArbeidsrechtHovawart in bronshondenportret in bronsdrie kinderen op weg naar schoolGetrouwdstudent 21 jaar ! familie in bronsbrons in opdracht "geslaagd! "Op weg naar CompostellaBeeld in opdrachtBeeld op basis van oude fotoWijn liefhebber heft het glasmeisje op balletmet de katten op de bankbronzen kinderportretRechter in togameisje met passie voor ballet